Om E-handel Sverige

E-handel Sverige är ett varuhus på nätet där flera butiker slagits ihop till en gigantisk E-handel för att du som kund enkelt ska hitta allt du behöver på samma sajt, till ett bra pris. Butikerna samarbetar för att du som kund ska få den smidigaste lösningen.
Du kan som kund enkelt navigera dig runt på hemsidan genom att gå in på olika produktkategorier du vill titta mer på. De fungerar som avdelningar på ett helt vanligt varuhus.

I vissa fall skickas produkterna i flera paket till dig som slutkund eftersom butikerna ligger på olika platser, men du betalar endast för en frakt. Vid köp av högre belopp kan även frakten ingå i slutpriset, dvs fraktfritt. Köpvillkoren skiljer sig beroende på vilken produkt du köpt, läs mer under fliken Köpvillkor.

Fördelar

  • Få tillgång till ett stort utbud av olika produktkategorier på en och samma hemsida
  • Betala endast en frakt från en hemsida
  • Perfekt för dig som har svårt att hitta de perfekta presenterna till hela familjen på samma hemsida med en frakt

Historia

Vi som ligger bakom E-handel Sverige har under många år utvecklat webbshopar till olika aktörer i Skandinavien och har då fått bra kontakt med våra kunder samt varit med och växt tillsammans med dem. De separata webbshopparna har vuxit snabbt och vi fick idén om att våra kunder skulle börja samarbeta, för att tillsammans blir man starkare. Ni som slutkund får även en otroligt bra chans att erbjudas ett stort sortiment från flera olika leverantörer där ni normalt sett skulle få handla från flera hemsidor och betala flera frakter.

E-handel Sverige lanserades år 2015 och ägs sedan relanseringen av sajten år 2020 av Beauty Group Of Scandinavia AB, men har samma ägarstruktur som innan då sajten ägdes av företag som också ingår i koncernen.

Vision

E-handel Sverige ska bli ett självklart val för dig som e-handlare. En ledande webbshop/hemsida för Svensk e-handel där du som slutkund ska hitta det du söker och slippa tänka på vem som levererar varan, vi ser till att leverantören är bra och att priserna är bland de bästa på marknaden.

Kontakta oss

Telefon: 0221-45 62 11 / E-post: info@ehandelsverige.se
S:t Olovsgatan 66
. 731 31 Köping
Beauty Group Of Scandinavia. Org.nr: 559081-0221